top of page

Expertise

Als mensen vragen wat wij doen: omstandigheden zo creëren dat artiesten kunnen doen waar zij het beste in zijn, een onvergetelijke performance neerzetten.

Pre-productie
Technische productie
TV registraties

Er gaat veel tijd zitten in het voorbereiden van een concert, festival, tour of event. Artiesten hebben vaak zelf niet de mogelijkheid, zin of ervaring om dit gedegen te doen, daar komen wij om de hoek kijken.

 

Dingen waar wij blij van worden zijn:

- locaties bezoeken

- draaiboeken schrijven

- contactlijsten maken

- logistiek en catering afstemmen

- deals sluiten met hotels

- vluchten boeken

- gehoor geven aan specifieke wensen van (internationele) artiesten

- budget bewaking.
 

Goed licht en geluid kan een performance maken of breken. Er is niets tenenkrommender dan een geweldige solist die niet te horen is of een danser die in het donker staat. Wij hebben uitgebreid ervaring met licht-, video- en geluidstechniek. Technische riders, lichtplannen en hijsplannen zijn voor ons dagelijkse kost. Wij zijn geen technicus maar we kunnen op niveau met de technische crew communiceren en zo tot geschikte budgettaire en praktische afspraken komen.

 

 

Naast de organisatie van concerten en festivals, doen we diverse tv producties. Of het nu gaat om de registratie van een cabaret programma of een live concert. Een goed programma in de zaal betekent niet direct een mooie uitzending. In overleg met de regie kiezen wij de geschikte tv techniek, een passend decor en belichting die het programma ten goede komt. 

 

De bewaking van prijs en kwaliteit is hierbij van groot belang. Daarnaast zorgen wij dat de gestelde tijdsplanning behaald wordt en men met een lach aan het werk gaat.
 

bottom of page